hjemmeside post background

Ny hjemmeside? Dette må du tenke på

Hjemmeside er en viktig investering for alle bedrifter som vil bli tatt seriøst på markedet. Derfor er valg av leverandør viktig.

For at du skal kunne velge riktig er det derfor flere ting du må tenke på. Vi skal liste opp det vi mener er viktigst for at du skal lykkes med valg hjemmeside leverandør.

Referanser

Referanser er beste måten du kan få bekreftet om en leverandør er seriøs og vil oppfylle dine krav. Derfor er det lurt å se hjemmesidene som leverandøren har laget og eventuelt ta kontakt med noen av klientene.

Platform

Det finnes flere publiseringsplatform der ute og valg av den er derfor viktig. WordPress er den største av dem da 25% av internett er laget med wordpress.

WordPress er et trygt platformvalg. Du vil også kunne gjøre mindre justeringer selv på hjemmesiden som vil føre til lavere kostnad.

Ved valg av andre platformer er det viktig å se om den oppfyller dine krav og hvor mye den vil koste deg frem i tid.

Søkemotoropptimalisering

Søkemotoropptimalisering er viktig om du vil at folk skal finne hjemmesiden din på nett. Du må finne en leverandør som har kompetanse innen søkemotoropptimalisering da det krever erfaring for å få det til.

Det er mange som lover at de kan rangere hjemmesiden din opp på topp 3 på Google men sannheten er at det er umulig å garantere det. Det er mulig å gjøre tiltak som vil få nettsiden lenger opp men å garantere topp 3 er ikke mulig.

Opplæring

Sjekk om leverandøren tilbyr opplæring. Det kan være greit å ha slik at du kan redusere kostnad relatert til at leverandøren må fikse hjemmesiden for deg.

Support

Det vil alltid være ting som dukker opp som du trenger hjelp til. Du skal derfor se om leverandøren tilbyr bra support. Det kan du også sjekke med referansene da det er ofte avvik mellom hva dem forteller og hva dem gjør.

mail icon

Få tilbud i dag

Fyll ut skjema så får du tilbud fra oss

Skriv litt om hva du ønsker deg så skal vi kontakte deg med tilbud.