webdesign webpage

Kom i gang med ny nettside

Har du lyst på ny nettside til din bedrift? Du vil kanskje oppgradere eksisterende nettside? I dette innlegget vil vi forklare deg hvordan du enkelt kan komme i gang med ny nettside fra Moment Technologies.

Hvem trenger nettside?

De aller fleste bedrifter vil oppnå bedre resultater ved å bli mer synlig på nett. Derfor er en bra nettside viktig for bedriften din.

Ved å skaffe deg nettside vil bedriften din bli mer synlig på søkemotorer. Du kan optimalisere den slik at den blir synlig når folk søker på bestemte ting.

La oss si at du er en rørlegger. På nettsiden kan du da for eksempel lage en artikkel der du forklarer litt om hva du må gjøre når du har fått vannlekkasje og hva du kan gjøre for å minimere skadene. I denne artikkelen lager du en link slik at besøkende enkelt kan bestille dine tjenester. Videre optimaliserer du artikkelen slik at den havner langt opp på resultater når folk søker på «vannlekkasje».  Du vil da generere trafikk til siden din og dermed få flere henvendelser.

Hvordan kommer jeg i gang med ny nettside?

Er du i tvil eller helt sikker på at du trenger ny nettside ta kontakt med oss her. Vi hjelper deg uansett. Du forplikter deg ikke til noe før du er fornøyd med nettsiden vi har levert.

Hva skjer når jeg har kontaktet dere?

Vi vil da svare deg så fort som mulig med tidspunkt for møte der vi kommer til å kartlegge dine behov. Et møte på en times tid skal være nok for å kunne starte arbeidet.

Du vil da også få pristilbud slik at du ikke får noen overaskelser senere. Priser finner du her.

Når kan jeg forvente å få nettsiden overlevert?

Det tar mellom tre dager til en måned å få laget nettsiden din. Alt avhengig av kompleksitet, men det tar stort sett rundt to uker.

Hvilke verktøy får jeg med nettsiden?

Vi leverer alle våre nettsider med Google Analytics og Google Search Console ferdig fikset. Du vil da kunne bruke disse til å se hvem som besøker nettsiden din og hvordan den klarer seg på Google. Vi er også behjelpelig med å komme i gang med Google Ads og andre verktøy som du måtte trenge.

Hva skjer videre?

Etter at vi har levert nettsiden er jobben vår å sørge for at nettsiden kjører som den skal og opptimalisere den ved behov.

Hvis du vil endre på nettsiden etter at vi har levert den kan du gjøre det selv helt gratis.

Noen nettsider vi har levert

  1. Lunsjkollektivet
  2. Geilo365
  3. Birdsview
  4. Northern Adventure
  5. Slaatta skisenter

Konklusjon

Det skal ikke være vanskelig å komme i gang med ny nettside. Vi ønsker å gjøre nettsider tilgjengelig for alle, og derfor setter vi lav terskel for at du tar kontakt med oss. Det kan du gjøre her.

mail icon

Få tilbud i dag

Fyll ut skjema så får du tilbud fra oss

Skriv litt om hva du ønsker deg så skal vi kontakte deg med tilbud.